luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinţi: Dispărut căutat de poliţie

Poliţiştii mehedinţeni caută un bărbat de 75 ani, a cărui dispariţie a fost semnalată de către o rudă. La data de 15 martie a.c., agenţii Postului de Poliţie Husnicionara au fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a lui Zaharia Dumitru, de 75 ani, din localitatea Husnicioara, judeţul Mehedinţi.
Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea persoanei vârstnice.

Persoana dispărută are următoarele semnalmente: Înălţime 1,70 – 1,75 m, păr grizonat, tuns scurt, cu calviţie frontal pronunţată, ochi albaştri, constituţie astenică. Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare gri sau aurie, pe cap purta o şapcă sau pălărie fiind încălţat cu pantofi de culoare maro cu cataramă. Persoana în cauză a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica