joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Purtătorul de cuvânt al PSD a cântat „O sole mio”, în fața jurnaliștilor

Lucian Romașcanu i-a surprins pe jurnaliști cu un moment artistic

Înaintea unei conferințe de presă susținute luni la sediul PSD, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lucian Romașcanu, i-a surprins pe jurnaliști cu un moment artistic neobișnuit, conform antena3.ro.

În timpul unei probe de sunet, Lucian Romașcanu a testat microfonul cântând câteva dintre versurile melodiei „O sole mio”. Purtătorul de cuvânt a concluzionat singur, după interpretare: „Se aude bine acapela aici”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat luni că, în termen de maximum două săptămâni, proiectul de lege privind modificarea pragului pentru impozitarea pensiilor ar trebui să fie adoptat de Parlament și promulgat de președintele Klaus Iohannis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Având în vedere că există deja un proiect care a trecut de Senat, s-a decis că se poate legifera prin vot în Parlament într-un termen rezonabil, astfel încât să nu pierdem timpul cu această procedură. Această lege va trece într-o săptămână maxim. Va depinde foarte tare, dar credem că nu va fi o problemă, de termenul de promulgare. În mod normal, în două săptămâni ar trebui ca această lege să fie adoptată şi promulgată„, a estimat purtătorul de cuvânt al PSD.

Luni, în debutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu a declarat că majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei va reprezenta o „primă urgență” a coaliției de guvernare, astfel încât decizia să fie aplicabilă de la 1 octombrie.

Politica