Există un deficit de recenzori, cu precădere în orașele mari. Sunt foarte mulți care și-au propus să fie recenzori, au participat la traingurile făcute de cei din Direcțiile Județene dar apoi s-au răzgândit, a spus joi Cătălin Raiu, directorul de Comunicare din INS.
„Probabil că li s-a părut complicat, că sunt zone în care ar prefera să nu intre și mă refer la cartiere cu reputație preponderent negativă, și avem acest deficit de recenzori.Poate recomandați membrii comunităților Dvs să meargă la primării să se înscrie, amintind aici că câștigul financiar este între 5.000 de lei și 10.000 de lei în următoarea lună până în 17 iulie”, a mai spus Raiu.
Potrivit directorului din INS, profilul recenzorului nu este deloc un profil la care s-ar fi așteptat statisticienii. ”Nu e deloc vorba de oameni aflați în șomaj sau care nu au job, nu sunt nici studenți și nici pensionari. Profilul dominant este persoană care are un job și dorește să-și suplimenteze veniturile pentru a-și permite un concediu în lunile de vară sau pentru a fi la zi cu plata creditelor sau a datoriilor. Se face un traning minimal de 4-5 ore, după care se merge pe teren”, a mai precizat Cătălin Raiu, potrivit hotnews.ro
Foto: Facebook