sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Club de fotbal amendat cu aproape 1 milion euro, pentru o postare

Un club de fotbal a fost amendat cu aproape 1 milion de euro pentru o postare pe o rețea de socializare. În aceasta, clubul a acuzat un arbitru că este suporter al unei alte echipe, pe care a favorizat-o. Clubul susține însă că a vrut doar să lanseze o dezbatere și a contestat amenda.

Este vorba despre Clubul Nottingham Forest, iar amenda, în valoare de 896.000 euro, a fost dată de Asociația Engleză de Fotbal (FA).

Postarea a fost făcută în aprilie.

După un meci dintre Nottingham Forest și Everton, cei de la Forest au făcut o postare pe platforma de socializare X, în care au pus sub semnul întrebării corectitudinea arbitrului VAR, Stuart Attwell, scrie HotNews, citând The New York Times.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei decizii extrem de slabe — trei penalty-uri neacordate — pe care pur și simplu nu le putem accepta. Am avertizat PGMOL (nr. organizația arbitrilor) că arbitrul de la VAR este fan Luton înainte de meci, dar nu l-au schimbat. Răbdarea noastră a fost pusă la încercare de mai multe ori”, a scris echipa de fotbal pe X, conform sursei citate.

Peste 46 de milioane de oameni au văzut postarea, iar comisia care a amendat clubul a concluzionat că fiind vorba despre o postare „virală” a adus prejudiciu de imagine.

Foto: arhiva

Politica