luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Dosar pentru tentativă de omor în cazul fetiței care a sărit de la etaj

Anchetatorii vor să facă cercetări pentru tentativă de omor în cazul fetiței de 6 ani, din Balș, care s-a aruncat de la etaj. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș sunt așteptați să ia o decizie în acest sens. Au emis și un ordin de protecție împotriva concubinului mamei fetei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, există suspiciunea că, în timp ce se certa cu femeia, pe care ar fi și lovit-o, bărbatul ar fi amenințat-o pe fetiță. Micuța s-ar fi speriat și a sărit de pe geam.

„Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri.

De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După administrarea probatoriului, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunere de declinare a competenței către Parchetul de la lângă Tribunalul Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, au declarat cei de la IPJ Olt.

Reamintim că fetița de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, fiind dusă la spital în stare gravă. Detalii AICI
Medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor sale.

„Pacienta este, în continuare, in Clinica ATI, stabilă hemodinamic, dar cu stare extrem de grava, cu prognostic rezervat”, au transmis reprezentanții SCJU Craiova.

Politica