luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Distracție, emoții și show al frumuseții depline, de Zilele Craiovei

A fost distracție în aceste zile în centrul Craiovei. De Zilele Orașului, craiovenii s-au bucurat de muzică, spectacole diverse și au fost invitați să își deschidă mințile și să nu mai judece după aparențe.

Aceasta, în cadrul Galei Atipic Beauty, eveniment organizat, în premieră în Bănie, chiar în deschiderea Zilelor Craiovei.

Modele în scaun rulant au defilat în fața craiovenilor, în ținute ale unor mari designeri români, însoțite de personalități locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este primul proiect al asociației, îl fac din 2013. Mergem în marile orașe an de an, dar suntem pentru prima dată la Craiova,” a menționat Magda Coman, preşedintele Asociației Open Your Heart, asociație organizatoare a evenimentului.

Acest proiect a fost creat pentru a schimba mentalități, pentru ca oamenii să învețe să nu mai judece după aparențe.

„Limitele sunt doar în mintea noastră”, a spus una dintre participantele la defilarea de modă.

Între ele s-a aflat și craioveanca Adnana Prodan, care de patru ani este model în scaun rulant.

„Am considerat că oamenii de aici, locuitorii merită să trăiască toate emoțiile pe care le oferă acest eveniment. Craiova a evoluat, în ultimul timp, din foarte multe puncte de vedere, dar încă mai are lacune din punct de vedere al accesibilizării și al felului în care oamenii ne privesc”, a spus Adnana.

Evenimentul a fost menit să prezinte cazurile unor oameni care deși se află în scaun rulant trăiesc cu demnitate și ambiție și reușesc în viață.

După eveniment, Adnana Prodan a anunțat, pe facebook, că aceasta a fost o primă ediție a galei Atipic Beauty la Craiova, lăsând de înțeles că vor urma și altele.

„Evenimentul Atipic Beauty Craiova 2024 a insemnat ATAT DE MULTE lucruri pt. mine si inca nu reusesc sa-mi gasesc cuvintele pt. a descrie ceea ce am simtit in toata perioada anterioara evenimentului, dar mai ales atunci cand a avut loc evenimentul. Multumesc, Coman Magda, pt. ca ai acceptat sa facem Atipic Beauty in Craiova si pt. ca mi-ai dat aceasta „provocare” sa ma auto-depasesc, sa ies din zona mea de comfort si sa reusesc sa transform din dorinta in realitate PRIMA EDITIE ATIPIC BEAUTY CRAIOVA! Multumesc, David Sebastian-Gabriel, pt. minunata mea tinuta D’OR si pt. ca esti alaturi de mine neconditionat! Multumesc, Maria Maican si Gachi Anca Bocîrnea, pt. hairstyle si make-up! Niciodata nu m-am simtit atat de frumoasa ca acum!!! Multumesc, Cătălin Corneanu, pt. ca ai acceptat sa transpui in imagini si video emotiile si mesajele noastre! Multumesc, Cosmina Păsărin, pt. ca ne ajuti sa fim noi si pt. ca esti alaturi de noi cu tot sufletul” – a scris Adnana pe facebook. (sursa foto: facebook)

Zilele Craiovei au continuat cu spectacole susținute, între alții, de Theo Rose, Smiley și Bere Gratis.

(imagini: Facebook/Primăria Craiova)

„Dragi craioveni, fuserăți minunați! În fața scenei dar și pe scenă, prin prezența Filarmonicii ”Oltenia” Craiova. Până data viitoare, vă îmbrățișăm cu drag!” – Bere Gratis

Au fost organizate mai multe evenimente și pentru cei mai mici locuitori ai orașului, iar la Hipodrom, sportivii secției ecvestre de la SCM Craiova au făcut spectacol pentru aproape o mie de craioveni.

(imagine: facebook/Primaria Craiova)

Politica