vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova. Minoră agresată sexual de un șofer UBER, reclamă mama ei

Mama fetiței: „Nu este posibil ca în secolul în care trăim, în ţara care aderă la norme occidentale să trăim cu spaima ca nu ni se mai întorc copiii acasă”

O minoră din Craiova ar fi fost agresată sexual de un șofer UBER. Acuzațiile, aduse de mama ei, au fost publicate pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook. La Poliție nu a fost depusă însă nici o plângere.

În postarea menționată anterior, mama reclamă că „sunt mama unei fetițe în vârstă de 15 ani, care circulând ieri cu boltul a suferit o traumă. Nu este posibil ca în secolul în care trăim, în ţara care aderă la norme occidentale să trăim cu spaima ca nu ni se mai întorc copiii acasă. Acest șofer, în loc să aibă un comportament adecvat vârstei de bunic pe care o are, i-a povestit fetiței mele cum întreţine relații sexuale cu fete de 13-14 ani, folosind detalii despre actul sexual şi limbaj licențios. A detaliat povestea folosind sunete și atingeri pe față şi gât. Mulțumim lui Dumnezeu ca nu s-a întâmplat mai mult, iar acest monstru de om sper să nu mai facă parte din această echipă pentru a proteja alte minore”.

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că nu a fost depusă nici o sesizare în acest sens.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook/ Uber Craiova

Politica