sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria Craiova nu mai tolerează găuri în oraș. Olguța Vasilescu: „Este un prejudiciu mare”

Craterul de pe strada „Petre Ispirescu”, din Craiova, le-a dat mari bătăi de cap autorităților locale. Gaura în asfalt a apărut luni, iar polițiștii locali au fost nevoiți să o păzească, până la remedierea problemei. Era un pericol atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

foto: Facebook

Până marți dimineața, groapa a fost astupată, iar autoritățile locale vor să tragă pe cineva la răspundere. Poliția Locală va începe o anchetă în acest sens, după cum a anunțat primarul orașului. Lia Olguța Vasilescu spune că municipalitatea a pierdut mulți bani din cauza acestui incident.

În momentul în care s-a lucrat acolo, cineva s-a branșat ilegal la o conductă care fusese dezafectată. Noi bănuim că este vorba despre un chioșc. Urmează acum să se facă o anchetă de către Poliția Locală și se va da amendă celui care s-a branșat ilegal. Vă dați seama că tot folosind sistemul de apă și canalizare, apa nu a avut unde să se scurgă, s-a dus în pământ și până la urmă a căzut strada. Pentru chestiunea asta, vom face o plângere penală, ca să vedem în ce condiții s-a branșat, cine l-a sprijinit să se branșeze pe cetățeanul respectiv sau firma respectivă și amendă pentru recuperarea prejudiciului, care este mare pentru municipiu și nu putem să mai tolerăm așa ceva”, a explicat Lia Olguța Vasilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania de Apă Oltenia a intervenit pentru remedierea situației. Mai multe detalii AICI. Totodată, craiovenii din apropiere vor rămâne, joi, fără apă, în intervalul orar 09:00-18:00. Este vorba despre executarea unor lucrări urgente și absolut necesare pentru asigurarea alimentării cu apă la parametrii optimi.

Politica