sâmbătă, noiembrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Sisteme și strategii de ruletă în România: Ce funcționează și ce nu

Sisteme și strategii de Ruletă. Avantaje și dezavantaje. Există strategii care pot înclina avantajul jocului în favoarea pariorului?

De ce cazinourile online permit utilizarea sistemelor de Ruletă

Jucătorii care joacă „cu înțelepciune” reprezintă un procent foarte mic. Prin urmare, deși cazinourile continuă să piardă banii de la unii jucători, ei percep acest lucru ca pe un tip de publicitate și nu se ocupă de ei. Pe de altă parte, sistemele de ruletă se bazează pe jucătorii care se presupune că au fonduri nelimitate, ceea ce nu este posibil în lumea reală și nici un sistem de jocuri nu garantează victoria jucătorului. Pe site-ul www.cazinoonline.com/ruleta/strategie/ puteți încerca diferite strategii ruletă și singuri să vă convingeți care funcționează și care nu. Când utilizați orice sistem, nu uitați – Ruleta este un joc de noroc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Strategie Charlotte

Acest sistem datează de la începutul secolului al XIX-lea. Numele acestui sistem se crede că se bazează pe o poveste de dragoste. Principiul sistemului Charlotte se bazează pe ideea de a paria în continuare pe un singur număr până câștigați. Puteți alege un număr aleatoriu sau pur și simplu alegeți numărul care tocmai a ieșit. Oprirea bilei de două ori la rând pe același număr se consideră un fenomen relativ comun.

Sistemul Charlotte necesită capital mediu. Capitalul minim recomandat este de 506 de jetoane în 87 de învârtiri ale ruletei. Utilizarea unui capital mai mare crește stabilitatea sistemului și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra probabilității de profit. Când doriți să utilizați un capital mai mic, vă recomandăm să jucați la cazinourile online care permit un pariu mai mic de 1 RON pe rotire.

De asemenea, este posibil să jucați la ruletă cu multe roți, în care putem roti mai multe roți în același timp. Aceste tip de rulete multi wheel, adesea au limite și restricții care împiedică utilizarea sistemului.

Strategia Regelui

Dacă vă considerați unul dintre jucătorii de ruletă precauți, atunci ar trebui să încercați acest sistem de ruletă. Este conceput special pentru jucătorii cărora nu le plac riscurile excesive și sunt destul de conservatori. Ceea ce avem aici este o strategie populară de ruletă despre care se spune că a fost folosită în curtea regelui Ludwig al XIV-lea al Franței. Avantajul sistemului constă în principiile sale simple. Este destul de bine compatibil pentru combinații cu strategii mai complexe și permite jucătorilor să obțină profituri destul de mari.

Tot ce trebuie să faceți este să utilizați corect sistemul din joc. Pariați pe două din cele trei duzini de numere pe masa ruletei. Nimic special – simplitatea este frumusețea.

Pentru început, faceți două pariuri, mai ales pe acele două duzini care nu au căzut în ultima tură. De exemplu, dacă la ultima rotire bila a căzut pe 21 (un număr din a doua duzină), atunci pariul vostru trebuie să fie pe prima și a treia duzină.

Dacă nu câștigați, de exemplu, la următoarea rotire cade tot un număr din a doua duzină, măriți pariul cu 1 RON sau cu un multiplu al sumei pe care alegeți să o utilizați. Dacă sunteți norocos și câștigați, atunci lăsați suma pariata neschimbată. Este important să nu uitați să pariați din nou pe cele două duzini care nu au câștigat în următorul vostru pariu. Niciodată nu pariați sume diferite pe cele două duzini selectate – acest lucru va rupe logica din spatele întregii strategii și nu va mai funcționa pentru voi.

Sistemul Labouchere

Alături de sistemul Martingale, sistemul Labouchere este probabil cel mai faimos sistem de ruletă. Labouchere este o strategie simplă de ruletă bazată pe tăierea numerelor dintr-o serie de numere. De aceea vor intra în folosință un creion și o foaie de hârtie. Sistemul este atribuit aristocratului și politicianului britanic Henri Du Pre Labouchere, care și-a transformat interesul deosebit pentru sistemele de ruletă în descoperirea unui nou sistem.

Deși sistemul Labouchere poate părea complicat la prima vedere, cu siguranță nu este cazul. De fapt, este foarte simplu și aveți nevoie doar de cunoștințe de bază despre matematică. În primul rând, avem nevoie de o secvență numerică arbitrară în care fiecare număr ulterior trebuie să fie cu 1 mai mare decât cel anterior.

Sistemul Labouchere va însuma apoi primul și ultimul număr din rând pentru fiecare pariu. Suma acestor două numere va determina pariul. Dacă pierdeți, puneți acea sumă la sfârșitul liniei. În caz de câștig, tăiați primul și ultimul număr din rând. Vă recomandăm să utilizați sistemul Labouchere atunci când plasați pariuri 50/50 (par/impar, roșu/negru). Cu toate acestea, unii jucători îl folosesc și pentru pariuri 1/3. 

Sistemul Labouchere este popular printre jucători, deoarece este mai puțin exigent financiar decât, să zicem, Martingale și este, de asemenea, „mai generos” pentru jucători. Dacă aveți timp și vă calculați cotele, veți vedea că o rată de succes de 33% este suficientă pentru a vă asigura că nu pierdeți bani. De fapt, câștigarea unuia din trei pariuri va fi suficientă pentru a economisi bani.

Sistemul D’Alambert

Acest sistem de ruletă este foarte simplu și deosebit de popular printre jucătorii care nu doresc să riște prea mult și le place să joace în siguranță. Este numit după creatorul său, celebrul matematician și fizician francez Jean-Baptiste Le Ron D’Alambert.

Sistemul D’Alambert este relativ simplu. La prima vedere, poate părea destul de similar cu sistemul Martingale, dar există câteva diferențe importante. Principiul sistemului se bazează pe parierea unui pariu cu un raport de plată de 50:50 (roșu/negru sau par/impar). Selectați pariul, mențineți-l și modificați doar valoarea pariului.

Începeți să jucați cu un cip. Dacă pierdeți, măriți următorul pariu cu un singur jeton. Dacă aveți noroc și câștigați, reduceți pariul cu un singur cip. Datorită acestei strategii simple, câștigarea înseamnă că veți câștiga mai mult decât ați pierde în cazul unei pierderi.

Ca orice alt sistem de ruletă, D’Alambert are dezavantajele sale. Este nevoie de mai multă răbdare la început, precum și de o bancă mai mare pentru a începe. Dacă se întâmplă să aveți într-o serie de pierderi încă de la început, veți ajunge la un sold negativ. Desigur, acest lucru poate fi, de asemenea, evitat. Alegeți o sumă de pornire rezonabilă, care vă va permite să limitați riscul de a acumula sume negative mari în cazul unei serii de pierderi.

La nivel global, sistemul D’Alambert este popular, în special pentru jucătorii de ruletă ocazionali care doresc să urmărească atent bugetul. Pentru ei, această strategie este un risc acceptabil, o modalitate de a evita pierderile financiare excesive.

Orice ați alege, amintiți-vă întotdeauna că ruleta este un joc cu o valoare negativă așteptată pentru jucători, ceea ce înseamnă că pe termen lung veți pierde bani. Strategiile nu sunt un mod magic de a elimina avantajul cazinoului, ci un mod de a minimiza efectul acestuia negativ asupra fondurilor voastre.

Politica