duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Activitatea poliţiştilor din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi

În perioada de  26 iunie – 03 iulie a.c., poliţiştii Biroului Transporturi şi cei din cadrul posturilor subordonate, au organizat şi executat  acţiuni  împreună cu jandarmi si organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi a fenomenului de călătorie frauduloasă.

Astfel, au fost controlate 4 centre de colectare a deşeurilor feroase, au fost executate 114 controale în trenuri şi staţii de triaj, fiind legitimate 110 persoane.
De asemenea, au fost depistaţi 71 de călători frauduloşi şi au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare  totală de 900 lei.  Totodată, au fost depistaţi 12 minori lipsiţi de supraveghere, din care 11 au fost predaţi familiei, iar unui a fost

internat într-un centru.       
În această perioadă au fost finalizate cercetările şi au fost trimişi în judecată H.V. de 32 ani şi G.V. de 21 ani, ambii din oraşul Brezoi, care în 04/05 decembrie 2013 au sustras cablu de cupru de la infrastructura CFR, iar în zilele de 23 şi 24 decembrie 2013 au sustras mai multe bunuri dintr-o clădire aflată în incinta staţiei CF Mănăstirea Turnu, creând un prejudiciu de 7.894 lei.
 

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ VÂLCEA

Politica